Syme-QueensGambit

Tv-tips: The queen’s gambit

Hej på er! Hur har ni det i dessa tider? För oss springer tiden iväg och vi delar upp veckorna med att packa paket i julrushen i vår webbshop och med våra små bebisar – som är inte så små längre utan börjar förskola under första delen av nästa år. Galet! Men det är ganska skönt att ha mycket att göra för det här mörket är ju verkligen förödande. Eller vad säger ni? Hoppas solen kommer fram snart!

The Queen’s Gambit Netflix

Mellan varven hinner vi dock med att dricka glögg och kika på något tv-program och just nu är favoriten The Queen’s Gambit Netflix. Något som dessutom lättar upp det här mörka lite! Har ni sett den?!

Den är helt otrolig verkligen! Både när det kommer till manus, skådespeleri – och inte minst scenografi. Att få jobba med att skapa miljöerna till denna serie måste ha varit en dröm! Vi älskar ju vintage och personlig inredning och scenerierna i denna serie är verkligen en underbar kombo av dem båda.

Serien handlar om föräldralösa Beth som lär sig spela schack av vaktmästaren på barnhemmet där hon bor.

Hon visar sig ha en otrolig talang för schackspelande och när hon blir adopterad och får lämna barnhemmet får hon möjlighet att blomma ut.

Underbar inredning i serien Queen’s Gambit

Men ni ser ju. Huset Beth kommer till är verkligen av karaktären More is more och det älskar vi. Varför välja vitt när man kan välja Morris-tapeter, guld och mysiga mattor?!

Tips! Se och läs mer om inredningen på sajten House Beautiful.

Vi ska inte alls avslöja mer än så här utan låter bilderna tala för sig själv och så får ni kika på trailern här längst ner för att få lite mer info.

Vi kan garantera att detta är en serie väl värd att lägga sin tid på. Kryp upp i soffan med en kopp med något varmt och kanske ett litet fat med julgodis och njut!

Trailer The queen’s gambit

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.