hejlovelylife

Hej Lovely Life!

Så ärofyllt det känns att få flytta hit till Lovely Life! Dessutom känns det riktigt fint att vara omgiven av ett sådant ha sådant härligt gäng så som alla kreativa människor som bloggar här. Jag verkligen glad över just jag skall få blogga här och jag hoppas att ni som tidigare följt mig hänger med mig hit till min nya plats. Och kanske är det någon ny som hittat hit? Till er kommer därför här en liten presentation.

Jag heter Linnéa Ahlsten Lundgren, är 32 år och bor nästan så långt söder ut man kan komma på Gotland. Här bor jag med mig man och våra två barn i ett vitt stenhus med gotlandsblåa fönster och dörrar.

När jag var 14 år fick jag syn på en kille i skolkorridoren som hade de vackraste bruna ögonen jag någonsin hade sett. Han var ett år yngre och hade precis börjat sjunde klass och var ny på skolan. Sedan dess har det varit han och jag. Tiden tycks springa iväg och sedan den 31 augusti 2013 är pojken med de bruna ögonen min man. Han är den absolut bästa person jag vet och tillsammans har vi två barn; Lilly som är 8 år och Harry som är 5 år.

Huset vi bor i har min man och jag både ritat och byggt själva, men det var såklart innan barnen kom. Vi var 22 år och kände oss redo för hus, vi hittade en tomt härute på landet i min mans barndomsort och beslöt oss för att bygga. Min man och jag har alltid levt lite med inställningen ”hur svårt kan det va”, något som genomsyrar vårt liv härute väldigt mycket. Men till saken hör väl också att min make är byggare till yrket, vilket ofta är en rackarns tur.

Nu är det 10 år sedan vi byggde vårt hus och som alltid när det kommer till hus, så tar projekten aldrig slut.
Denna sommar har vi precis börjat bygga ett orangeri (eller växthus/uterum) för att förlänga somrarna en aning. Och för att jag skall få någonstans att ställa alla mina kära tomatplantor och blomsterbebisar som jag älskar att pyssla med. Här kan ni se hur långt vi kommit hittills; snart har maken pusslat färdigt muren i kalksten som växthuset skall stå på.

När det blir kallare ute har jag alltid en massa projekt inne. Jag älskar att pyssla, sy, måla, klippa och klistra, ja det mesta som har med pyssel och kreativitet att göra! Därför brukar jag då och då dela med mig av en på en del DIYs här på bloggen.

Våren 2015 tog jag och min bästa vän Sandra steget från att vara anställda som sömmerskor till att bli butiksägare av Ladan; en 500 kvm stor inredningsbutik i orten Hemse här på Gotland. Ett magiskt ställe som verkligen fått mitt inredningsintresse att stiga till nya höjder! I butiken har vi också vår syateljé till vårt egna klädmärke Papijjon Sweden. Där designar och syr vi både Papijjons baby- och damkollektion helt själva. Sandra är dessutom galet duktig på att måla, så hon målar de söta mönstren som vi trycker på våra tyger till babykläderna. Ja, vi har helt klart många järn i elden och några fler timmar på dygnet hade ibland inte suttit fel, haha.

Att vara egenföretagare är svårt, skit läskigt, super roligt och minst sagt lärorikt, allt om vartannat. Men jag älskar varenda dag utav det och det känns både fint och viktigt att få känna att måndagen är lika rolig som fredagen.  Det var lite om mig. Jag hoppas innerligt att ni skall trivas här hos mig och gilla min blogg. Är det något särskilt ni önskar att jag skall skriva om så hör av er. Så länge kan ni räkna med att få hänga med i min vardag med pyssel och DIYs, inredning, jobb och så livet såklart! Välkomna till mig! ?

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Katrin

  Välkommen till Lovelygänget!! Kram Katrin

  1. Linnea

   Åh tack snälla! Jag är så glad över att få hänga här hos er!! Kram Linnéa

 2. Skillad Florals

  Välkommen Linnea! Så himla roligt att ha dig med ! Kram Nika

  1. Linnea

   Tack snälla Nika! Så känns verkligen fint att få vara bland er alla ? En ära! Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.