”Café au lait”-dahlian är nog det pampigaste jag sett!

En maxad semestervecka hemma på Gotland

Kikar in för ett snabbt hej! Denna vecka har jag njutit semester.

En vecka semester är underbart men kort. Eftersom jag är egen företagare och har butik på hela Sveriges semester-ö, så är längre än en veckas semester svårt att få till såhär mitt i högsäsong. Därför har vi verkligen gjort vårt bästa för att maxa denna vecka vi haft ihop. Maken och barnen har haft tre veckor längre än mig. Nåväl, jag har hunnit att gå på några loppisar. Gjort fynd som en stor trälåda som jag tänker blir perfekt till dynor m.m vid växthuset sen.

En söt liten hörnhylla, som förmodligen skall få sig ett lager färg eller mörkbrun bets. Och så en liten fönsterlampa till barnens rum, några små vaser, och en kandelaber i mässing.

Och till sist en vacker mörkbrun pinnstol som tyvärr är lite trasig i sitsen. Jag hoppas det går att fixa, den vore så perfekt till växthuset!  Jag hav 20 kr för den, så i annat fall så är den vacker att titta på såhär.

Jag och barnen har även varit i Visby och sett Lillys idoler Dolly style i cirkustält. Såklart på sommarens varmaste dag, haha ? Dagen efter lyckades vi få till en stranddag, tur! För sen har vädret inte varit något vidare denna vecka.

Vi har hängt med min familj, min bror och hans tjej som var kvar några dagar även denna vecka innan de for tillbaka till Uppsala. Firat födelsedagar och haft fina vänner på besök som sovit några nätter i husvagn. Och när Diggilo gick av stapeln på vår lilla ort passade vi givetvis på att gå. Perfekt med gångavstånd dit!

De senaste dagarna har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Tvättat massa kläder och maken har staplat sten till växthuset. Tagit kvällsdopp. Och ätit ute på altanen i kvällssolen. Jag har plockat trädgårdsbuketter var och varannan dag till alla hörn jag lyckats hitta. Och om jag njuter? Herregud ja!

Men vips så sjunger semestern på sista versen. Bara sådär. På måndag börjar jag jobba igen och snart går min kära kollega på semester. Det känns rätt vemodigt att semestern är slut och att sommardagarna börjar sina. Men vi skall minsann suga ur det sista ur sommaren, vare sig det är semester eller inte!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny