krans01

Höstkrans av dikesfynd

I förra veckan fick vi hem så vackra metallringar i antikguld från danska Bungalow till butiken. De är ett av mina absoluta  favoritmärken, de har så mycket fint! Att öppna de beställda lådorna från dem är som rena rama julafton. Bara magiska saker! I år beställde vi mest julsaker därifrån och de är riktigt unika och välgjorda. Det är liksom såna där julsaker som man vårdar ömt, slår in i silkespapper varenda år och som man kommer spara tills man är gammal och grå. Kanske ärver ens barn dem sen osv. Ja, ni förstår, det är julsaker som man inte hittar var som helst.  

Jag tog i alla fall med de tre olika storlekarna på ringarna hem över helgen i tanke om att klä dem med lite fint och att sedan ha dem som skyltning i butiken. Och i måndags blev det äntligen av. Jag hade plockat på mig lite dikesfynd någon dag innan; torkad ormbunke, tistlar, några kvistar humlekottar (från trädgården visserligen) och ett gäng andra vackra torkade kvistar. Det finns faktiskt väldigt mycket vackert gratis sådär i ett dike.

De två minsta ringarna klädde jag med de torkade kvistarna. Jag brukar göra som små buketter och vira runt tunn ståltråd och sedan bygga på tills jag känner mig nöjd. De kan ju faktiskt se ut precis hur man själv vill.

Den här lilla kransen blev min favorit! Den hamnade i sovrummet och där tror jag faktiskt att den kommer få stanna. I alla fall ett tag, innan det är dags att byta om till juloutfit. Jag tycker den gjorde sig väldigt bra där mot den putsade väggen och den gav sovrummet en riktigt höstig känsla. Det bästa är ju att allt redan är torkat, så den kommer hålla sig lika fin ett bra tag till. Eller typ i evigheter egentligen. Gratis material från naturen och så håller den så länge man själv vill; snacka om hållbart väggdekoration ändå!

Gillar du det jag skrivit? Jag skulle bli så rackarns glad om du ville trycka in på lilla hjärtat här nedan. Så vet jag vad ni gillar att läsa om! ?

 

 

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny