pysselkvall03

Pysselworkshop med återbrukstema

Alltså jag är så pepp! Imorgon är det äntligen dags för höstens pysselworkshop i min och Sandras lada och jag ser fram emot det så mycket!

Hållbarhet och återbruk kommer vara kvällens tema, med en hel hopen höstiga inslag. Vi kommer klä kransar och skapa dekorationer av vackra torkade blommor direkt ifrån naturen och se vad man kan sno ihop utav gammalt tyg. Både jag och Sandra har växtfärgat gamla lakan hela veckan lång och kommer prata en del om det. Allt för att försöka inspirera till att ta tillvara på saker vi redan har och saker som naturen bjussar på.

Idag har vi fixat i ordning uppe i pysselrummet och vi har plockat fram allt vackert material som det skall pysslas med. Det blev såå fint däruppe! Imorgon kväll kommer ett helt gäng människor hit och pysslar och fikar med oss och det är lite nyp-mig-i-armen-känsla över hur härligt det skall bli.

Nu skall jag sno ihop något gott till fikat till imorgon. Tror det blir en äppelkaka utav höstens äpplen, kanske med en färskost-glasyr. Jag fick nämligen några äpplen från svärföräldrarnas äppelträd och det känns ju som att det passar morgonkvällens hållbara tema, inte sant?

3
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.