diyeldig01

Resfeber och en ny DIY julstjärna

Här sitter jag i sängen med datorn i knät. Jag har sovit på vandrarhem i natt och skall om sisådär en timme bege mig mot Jönköping för att träffa alla fina Lovely-bloggare. Så himla roligt det skall bli, men jisses vilken resfeber jag har. Ni kommer kunna hänga med oss både här på bloggarna och på Instagram!

Men jag är ovan att åka iväg såhär själv. När man bor på en ö blir det ett stort projekt att bege sig iväg och därför blir det sällan bli av. Ja, och så är jag en tvättäkta hemmakatt, jag erkänner.  Därför har jag sovit som en kratta i natt. Vaknat varje timme. Nervös som få! Men trots mitt obefintliga lokalsinne skall jag nog lyckas ta mig fram till Jönköping. Jag menar, tack gode gud för Google maps!!

Jag har i alla fall pysslat ihop två julstjärnor till. Förvånande va? Haha, nu är jag färdig med julstjärnorna för i år. Hoppas jag… Lyllos maken som snart kan äta sin frukost utan pappersklipp i mungipan, haha.

Igår la jag ut en liten sneek-bild på ena stjärnan på Instagram och frågade om man såg vilken stjärna jag försökt efterlikna. Det var många som kommenterade att de tyckte att den likande en stor dahlia-blomma. En gigantisk Café au lait! Och att jag inte tänkt på detta själv, för det gör den ju verkligen!

 

Tanken var att det skulle bli en ELDIG ifrån Watt och Veke. Min blev kanske lite spretigare än originalet, men ändå lite i samma stuk. Men helt ärligt så kallar jag nog hellre mig för Café au lait-adventsblomman istället. För hallå, vem vill inte ha en stor lysande dahlia i fönstret till jul?

Jag gillar den så mycket! Den är nog min favorit här hemma just nu (bland havet av julstjärnor) Jag gillar att den fick en lite egen karaktär och den lyser alldeles ljuvligt. Café au lait-adventsblomman, så fint! Vad tycker ni? Vill ni ha beskrivning?

 

 

56
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 29 kommentarer

 1. Ja tack! Gärna beskrivning! Tackar på förhand/lena
  Ps vilken härlig blogg du har. Hittade nyss hit!

 2. Jaa!! Helt fantastisk!

 3. Jaaa gärna ❇️

 4. Helt magisk! Jag vill också ha en lysande Dahlia hemma i mitt fönster. ??✨/ Josefin, wild_floral_stories

 5. Ja gärna! Den är sååå fin!

 6. Jaaa

 7. Jaaaa?

 8. JAAAA Jag vill ha en beskrivning! Har letat efter en men finner ingen! Så himla fin?❤

 9. Ja gärna ❤ så fin. Kan hänga länge?

 10. Jaaaa! Vill så gärna ha en beskrivning ?

 11. Finaste stjärnan jag sett ?vill gärna ha beskrivning!

 12. Hej !
  Så fina bilder så fina pappersstjärnor du lyckad skapa.
  Har följt dig på instagram en tid.
  Och varje dag har jag hoppats att du ska släppa beskrivningen till den rosa stjärnan du gjorde för en tid sedan.
  Såå JA jag vill gärna ha beskrivningarna till både den rosa och den här ljuvliga dalia varianten..
  Hoppas du får tid att släppa instruktionerna innan jul.
  Tack för all inspiration du bidrar med???

 13. Ja gärna⭐️⭐️

 14. Ja tack ❤️

 15. Tar gärna en beskrivning. Taack

 16. Ja gärna 🙂

 17. Men så läcker ??✨
  Ja tack! Tar gärna en beskrivning ?

 18. Jag vill jätte gärna få beskrivning på den vackra stjärnan ?

 19. Å så fin! Vem vill inte ha en lysande dahlia blomma i fönstret. Ljuvligt!! Jag tar så klart gärna en beskrivning.

 20. Så vacker! Beskrivning önskas. Trevlig blogg.

 21. Ja vill SÅ gärna ha beskrivning på stjärnan! ?

 22. jaaa. jag vill se hur man gör!

 23. Väldigt gärna beskrivning på dahlian! Älskar den ♥️

 24. Fantastisk stjärna! Vilket jobb du gör. Skulle vara så tacksam för beskrivning.

  1. Tack snälla! ? Det hanns inte med i år, men nästa år så skall jag vara ute i bättre tid ??

 25. Vilken fin o inspirerande blogg?.
  Jag skulle gärna vilja ha en beskrivning på dahlian, den är otroligt vacker.

 26. Ja tack, vill gärna ha en beskrivning. /Ulrica

 27. Fantastiskt fin!! ❤️ Vill gärna ha beskrivning! ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny