Blommigt01

En kudde av ett vintagetyg


För en tid sedan hittade jag en en bit tyg på loppis som jag tyckte var så vackert. Blommigt i rosa, grönt och gult. Och liksom vintage-matt och nött i tyget. Förstår ni hur jag menar? Sedan dess så har det legat i min tyghylla utan att det blivit något av det.

Nu, någon månad senare som först fick jag äntligen ändan ur vagnen och sydde mig ett kuddfodral utav det gamla tyget. Det tog typ 10 minuter att få ihop, haha. Ibland undrar man ju varför man är så seg på att få saker gjorda 🙈 Tyget räckte dessutom till 2 st scrunchies, som en liten bonus. De blir nog till salu i butiken sen. Fint med vintagesydda scrunchies ju! 

Mönstret på tyget är ju magiskt! Precis som färgställningen. Det riktigt skriker Linnéa om den.

Hamnade i växthuset 

Men visst gjorde det sig bra härute i växthuset? 20 kr för ett kuddfodral, inte så dåligt ändå! Där passar den in fint bland alla blommor som snart kommer prunka här inne. Just nu är det ju mest nyvakna pelargoner och små sådder härinne.

Visst är de vackra, kungsängsliljorna jag köpte i blomsteraffären för en tid sedan? Nu blommar de! De var både vita och spräckliga i samma. Fint! Bakom skymtar ni mina dahlior som börjat vakna🌿

Det blir väldigt mycket växthus just nu. Jag vet, förlåt! Det är mitt stora happy-place. Äntligen är tiden här att kan vi använda det och jag tar alla chanser jag kan. Frukost, fika, lunch eller kvällsmat. Häromkvällen satt vi och åt årets första grillmiddag härute! Det övergick sen till spelkväll och vi satt här till  kvart över nio. Stället gör mig så himla glad!! Och vet ni, jag är så väldigt tacksam över att jag känner så. Tänk att lägga ner ett sådant jobb som detta ställe ändå inneburit, och pengar för den delen och sen inte använda det. Jag menar, det skulle ju lika gärna vara så att bekvämligheten slår till och man liksom bara tänker tanken att man skall gå ut. Men inte gör det pga av bök. Det är ju lite svårt att veta innan hur det kommer bli. Men så är det verkligen inte. Jag tar verkligen alla chanser jag får. Jag är så tacksam! 💚

 

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Veronica

    Det är ett tyg från Ikea som heter ‘Veronica’. Hade gardiner i just det tyget i mitt barnrum under början av 90-talet, så jag blir alldeles nostalgisk varje gång jag ser det. Så himla fint! Och kudden gör sig väldigt bra i ditt växthus. <3

  2. Anna

    Så fint! Det är ju det bästa, unikt, kreativt och återvunnet! Dina utemöbler, är de från Tine K? Kram, Anna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.