Hemma hos Amelia Widell

Här i en lägenhet vid Nytorget på Södermalm i Stockholm bor Amelia tillsammans med dottern Luca 2,5år.

Hur länge har du bott här?

I snart 3 år.

Vad var det du föll för?

De vackra välvda fönstren, jag hade likadana i min förra lägenhet.

Vilket är favoritrummet?

Vardagsrummet! Det är så stort att jag får plats med två soffor mittemot varandra vilket är det trevligaste jag vet. Vi har ofta mycket vänner hemma och det är så härligt att kunna umgås i sofforna och fortfarande se varandra. Ofta sitter folk också på min mjuka matta.

Har du några kommende projekt i hemmet?

Köksgolvet ska bytas ut! Jag har precis rivit bort det gamla men exakt hur det nya ska se ut har jag inte kommit på ännu.

Vad har du för stilinspiration?

Oj vad svårt! Ingen direkt som jag kan förklara men jag gillar kontinentala hem och saker som blandas från hela världen.

Vilka är dina favoritställen i Stockholm?

Nytorget 6, Il caffe på Södermannagatan, Aubergine ocg Gryningens hälsokost.

Önskeköpet just nu?

En vitamix och ett nytt matbord. 

Hur ser en riktigt bra dag ut för dig? 

Min favoritdag är lördagar! Luca bor hos son pappa torsdag och fredag så på lördagen kan jag sova ut, äta en god och lång frukost, strosa lite i kvarteren här omkring och sen får jag tillbaka min lilla loppa och då är det lördagsmys för hela slanten. Best of both worlds på en och samma dag

Tack för titten Amelia och Luca!

 

Betygsätt inlägget: 

Genomsnitt: 4.4 (27 votes)

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.