Tävling! Vinn Ida Magntorns nya bok

TÄVLING.

Tycker du om vackra bilder, brinner för hållbarhet och återbruk och vill ha inspiration till hur du lever ett mer hållbart liv? Då ska du titta hit! Just nu lottar vi på Lovely Life nämligen ut Ida Magntorns sprillans nya bok Ett hem med omtanke.

omslag-omtanke-prel

I boken berättar Ida om hur skapar man ett harmoniskt och personligt hem som är hållbart i längden. Ett hem som är funktionellt och estetiskt, men som samtidigt tar hänsyn till miljön och kommande generationer.

Lsovrum

Rum för rum får du både praktiska och inspirerande råd om allt från hur du plastbantar till hur du enkelt gör snällare rengöringsmedel, allt för att få en så giftfri och miljövänlig vardag som möjligt.

kokfonster

Vill du vara med och tävla? Svara på frågorna nedan i kommentarsfältet – och skriv också din mail i kommentaren. 2 vinnare dras om 1 vecka.

1. Vem tycker du ska blogga på Lovely Life? Ge minst 1 tips! Gärna fler.

2. Vad saknar du på Lovely Life? Mat, inredning, barn, trädgård, träning med mera.

Lycka till!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.