Hemma hos Anna Sylvan från Mrs Mighetto

INREDNING.

Just nu hittar ni ett otroligt fint hemma-hos-reportage hos vår bloggare TheresePlåthuset. Hon har varit hemma hos en av grundarna av Mrs Mighetto – en duo som gör de vackraste av akvarellprints med drömska motiv. Vi bara älskar dessa bilderna som Therese tagit och också det vackra hemmet!

Duon har på bara några år gått från att jobba vid Mrs Mighetto vid sidan av sina ordinarie jobb och att sälja printen själva till att nu göra detta på heltid och med en distribution av 200 återförsäljare i 80 länder.

 

    

Alla bilder av TheresePlåthuset. Kika in hos Therese för att läsa mer om Anna Sylvan och hennes tjusiga hem och för att se ännu fler bilder.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny