ingrid wenell

5 frågor till vår nya bloggare Ingrid Wenell

– Hej Ingrid! Kul att din blogg flyttar in här hos Lovely Life. Hur känns det?

– Hej! Det känns verkligen hur kul som helst då det varit ett mål hos mig sedan min blogg utformades mer till en livsstills- och mammablogg. Hade kört fast lite i bloggandet och instagram tog över, så det känns grymt kul att få vara en del av något nytt och kreativt!

– Berätta lite om dig själv!

– Jag är en ganska förvirrad och knasig tjej på 30 år, uppvuxen i lilla Flen, Södermanland, som träffade kärleken i Stockholm, och flyttade till hans hemstad Halmstad för två år sedan. Tillsammans har vi Olivia, lite drygt två år samt två knäppa hundar och två katter. Jag är influencer och fotograf, men snart också student och har ungefär en miljard idéer och projekt i huvudet samtidigt. Jag tror aldrig jag kommer veta vad jag vill bli när jag blir stor, så jag blir lite allt möjligt istället. Ägnar nästan all min vakna tid (och sover så mycket jag bara kan) till att vara mamma, men där emellan pysslar jag, planterar, fotograferar, inreder och går på loppis och längtar tills dottern vill haka på så jag får göra mer sånt!

– Hur och var bor du?

– Vi bor i ett alldeles för litet, gult hus från början av 1900-talet utanför Halmstad. Det var helt renoverat när vi flyttade in, men vi vill såklart ändra på allt. Vi får se hur långt vi kommer innan vi sätter klorna i något nytt. Detta är vårt andra hus ihop och vår fjärde bostad på fyra år, och drömmar har vi så vi kan sälja några på Blocket, så vem vet vad som händer. Men just nu ska vi göra det här huset så fint vi bara kan!

– Hur skulle du beskriva din inredningsstil?

– Blandad! Alltså, jag vet inte riktigt vad jag har för stil. Försöker hålla det enkelt och stilrent men står alltid där tillslut med en massa saker som inte har någon plats, haha. Just nu håller vi på och säljer en massa saker för att förnya oss helt. Men jag faller för sådant som påminner om naturen, lugna färger och material och ganska rustikt och lantligt. Loppade möbler och saker är det vi har mest. Sen öser jag på med foton och blommor så brukar jag vara nöjd. En stund.

– Vad kommer vi få att få läsa om i din blogg här på Lovely Life?

– Jag gör mitt bästa för att bjuda på mycket inspiration, DIY-tips, idéer, drömmar, pyssel och bilder från vårt hem och trädgård. Det blir fortfarande även en del kläder också, men mer inbakat i resten. Och så livet som mamma till Olivia såklart! Hon är ju så go att man bara måste dela med sig av henne lite till andra. Sedan har jag planer på en hel kategori om vårt fantastiska bröllop som ägde rum i september, med val av blommor, budget-tips, kläder osv. Hoppas det ska smaka!

        

Här hittar du bloggen Ingrid Wenell!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny