Styladfotografering(StudioSistersinLaw)-16477

Fluffiga tyllkjolar och inspiration till bruduppsättningar

Detta inlägget är ett gästinlägg från Zanna Metzer som driver Sisters in Law – en av Skandinaviens största bröllopsbloggar.
Inlägget innehåller reklam

För ungefär en månad sedan kom en frisör som heter Jessica förbi vår studio och ateljé i centrala Umeå och berättade att hon länge har drömt om att få göra en fotografering där hon kan visa sina håruppsättningar för bröllopet. Problemet var bara att hon hade svårt att få tag på brudklädsel och fotograf, så hon kom till oss. Vi älskar att samarbeta med andra kreatörer, det är så man växer och utvecklas. Vi var snabba på att säga ja till hennes idé, och lånade ut brudklädsel från vår egen kollektion samt frågade vår vän och fotograf Matilda Audas Björkholm om hon ville fotografera. Och det ville hon.

Så för två veckor sedan skedde fotograferingen och det blev så härliga toner i bilderna. Vilken håruppsättning hade du valt?

Kjolarna är från vår egna kollektion Ellen Marie Bridal by Sisters in Law och finns i flera olika färger. Nyfiken på vilka vi på Sisters in Law är? Läs vårt första gästinlägg här.

 

4
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny