Katrin_Bååth-2

Sommarintervju med vår bloggare Katrin Bååth

Katrin bloggar på Lovely Life och frilansar som creative director, art director och stylist. Hon utgår ifrån Jönköping där hon bor och driver sin magiska Ateljé. Allt Katrin rör vid blir till guld! Vi på redaktionen tog en liten pratstund med Katrin för att lära känna henne bättre.

Hur gammal är du?
42

Hur länge har du bloggat på Lovely life?
Snart tre år tror jag.

Vilket är ditt mest lästa inlägg?
Jag är verkligen ingen som kollar statistik, jag bloggar bara efter hjärtat och känslan så gillar inte alls att läsa statistik. Men jag skulle gissa att det är mitt inlägg om när jag visade en tjuvtitt från min Ateljé ungefär för ett år sedan.

Vad är det bästa med att blogga på LL?
Jag älskar Lovely Life, vi är ett grymt gäng med mycket hjärta, värme och kärlek som delar med oss till varandra. Precis så vill jag ha det. Avskyr tävlande, armbågar och elakheter bloggare emellan.

Favoritkonto på Instagram- utmana dig själv och välj ett🥰
Ok, svååårt men väljer nog @shopdoen älskar deras feed.

Favoritblogg? Behöver inte vara en LL😁
Läser allt som Sofia Wood skriver och gör. Älskar hennes mat och hennes innehåll.

Berätta något vi inte vet om dig- kanske ngt oväntat-som du aldrig berättat på bloggen
Haha, tror jag har berättat det innan men jag spottar alltid 8 ggr eller delbart med 8 när jag borstar tänderna (ingen aning om varför). Och jag har en enorm svaghet för grillkrydda. Gärna på ostmacka med tomat.

Foto av Malin Lindner från Malins bok Changemakers där Katrin är en profilerna.

Vem är din drömbloggare för LL?- tänk STORT
Skulle älska att ha Linda Lomelino hos oss. Hennes feed gör mig knäsvag.

Till sist- vad önskar du dig allra mest just nu
Nu önskar jag mig lite ledighet och lugn och ro, har varit en hektisk vår med snabba vändningar och mycket konstigheter.

Och så drömmer jag väldigt mycket om att få skapa ett boutiquehotell och ett eget boende längst medelhavet.

Har man vägarna förbi Jönköping i sommar så får man helt enkelt inte missa Katrins Ateljé.
12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.