minimom_blus-i-rost-vintagefabriken_700

Handla julklappar av våra bloggare!

Behöver du julklappstips? Flera av våra bloggare här på Lovely Life har egna verksamheter och webbutiker där de säljer bland annat inredning, kläder och lektyr. I det här inlägget får du några tips därifrån men det finns såklart ännu mer att inspireras av i deras olika webbutiker.

Vintagefabriken

Vintagefabriken drivs av våra bloggare Linda och Louise som säljer väl utvald vintage samt unik och småskalig design för stora och små. Nedan lyfter vi några av Lovely Life-redaktionens favoriter därifrån.

För barnen

Mer inspiration till de små hittar du här.

För henne

Mer julklappstips till henne hittar du här.

För den blomsterintresserade

Via Vintagefabriken hittar du även produkter från vår bloggande florist Nika. Till exempel ett blomsterkrans-kit samt blomsterfakir.

Inspireras av Nikas sortiment här.

Livsjournalen

Livsjournalen är skapad av vår bloggare Emma tillsammans med hennes kollega Maria. Det är en självcoachningsbok och kalender för skrivbordet, sängbordet och finbordet. Med Livsjournalen får du din egna personliga coach, livsplanerare och projektledare i kalenderformat. Livsjournalen kommer att ta med dig på en ett år lång resa i din personliga utveckling med hjälp av självcoachningsfrågor och livsplaneringsverktyg.

Kalendern för 2021 finns redan nu att förboka och beställer du innan 14 december får du hem den innan jul. Det finns även en odaterad kalender så att du kan starta och pausa din planering precis hur du vill.

Beställ Livsjournalen här.

Sisters in Law Magazine

Vår bloggare Zanna driver bröllopsbloggen Sisters in Law och har även ett fysiskt bröllopsmagasin på engelska där inspiration delas. Här är fotografi i fokus, snarare än annonser. En perfekt julklapp till den som ska gifta sig.

Beställ Sisters in Law Magazine här.

Papijjon Sweden

Vår bloggare Linnéa och hennes kollega Sandra står bakom varumärket Papijjon Sweden där de säljer kläder till dam samt barn/baby som alla är tillverkade med omsorg i deras ateljé i Hemse på Gotland.

Du hittar hela kollektionen från Papijjon Sweden här.

Ateljén

Vår bloggare Katrin driver Ateljén i Jönköping som du både kan besöka och beställa av via webben. Där finns allt från unika vintageskåp till böcker och smådetaljer till hemmets alla hörn. Nedan ser ni bland annat Systrarna Perssons kokbok som vi vill lyfta extra mycket med tanke på att Linda Persson precis börjat gästblogga hos oss. Du hittar hennes första inlägg här.

Besök Ateljén för att hitta ännu mer inspiration inför jul!

Vi på Lovely-redaktionen hoppas att du hittat massor av fin inspiration inför jul hos våra bloggare nu!

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linda

    Så himla fint! Tack för att ni tipsar om oss!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.