LL_adventskalender1

ADVENTSKALENDER LUCKA 1

Vi på Lovely Life-redaktionen vill sprida lite extra kärlek just i år och kommer därför ha en härlig adventskalender 1:a, 2:a, 3:e och 4:e advent och i vinstpotten ligger underbara julklappar från våra bloggares olika verksamheter. Först ut: var med och tävla om fem Livsjournalen odaterad – kalender för livsplanering och det vackraste inslagningspapper med åtta rullar från Vintagefabriken.

VINST 1-5: Livsjournalen odaterad – kalender för livsplanering

Fem personer vinner varsin Livsjournalen odaterad (värde 359:-)

Livsjournalen odaterad – kalender för livsplanering och självcoachning, där du kan starta och pausa när du vill!

Längtar du efter någon form av förändring i ditt liv, att hitta (tillbaka till) din passion eller bara vill ge dig själv mer meningsfull tid? Då är Livsjournalen odaterad det mest värdefulla verktyg du kan ge dig själv. För varje månad finns ett avsnitt för livsplanering som hjälper dig att kartlägga och se på din tid, ditt liv, genom nya filter. Inför varje vecka finns ett avsnitt för planering och efter varje vecka ett uppslag för reflektion.

Med Livsjournalen får du en personlig coach i kalenderformat. En vacker bok att fylla med alla dina tankar, drömmar och reflektioner. Du kommer att bli guidad under ett års tid för att du ska få mer tid till det som egentligen är viktigt för dig och få sköna analoga pauser för reflektion. En chans att ställa dig själv alla de viktiga frågorna du annars aldrig hinner stanna upp och fundera över.

VINST 6: Inslagningspapper från Vintagefabriken och italienska Carta Varese

En person vinner åtta valfria rullar italienska Carta Varese-papper (värde 400:-)

De vackraste papper vi vet kommer från italienska Carta Varese! Vintagefabriken har – noga och väl – handplockat sina absoluta favoriter utav deras otroligt fina papper och samlat dem i tre olika färgställningar; grönt, rött och blått.

Dessa papper går att använda till allt mellan himmel och jord; att slå in presenter och pyssla med, att rama in i vintageramar, att klä in byrålådor med osv. Bara fantasin sätter gränser!

Så tävlar du

Lämna en kommentar med kort motivering varför just du ska vinna. För att ha dubbel chans att vinna- tävla även på vårt instagram. Vinnarna utses lördag den 5:e december.

Lycka till önskar alla vi på Lovely Life!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till:

@sofi.nylander

@arendthanna

@camillashemochliv

Annika

Marlene

Som har vunnit varsin Livsjournal.

Maria

Som har vunnit 8 rullar från Vintagefabriken och italienska Carta Varese.

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 33 kommentarer

 1. Emilia

  För att jag precis hittat denna underbara sida!

 2. Mia

  Vore så fint med en härlig livsjournal att starta det nya året med efter detta år! Och fina inslagspapper kan man aldrig få för mycket av och det vore fint att ge barnen extra fina julklappar i år när vi kommer vara väldigt få runt granen! ❤️

 3. Marlene

  För den inspiration ni får mig att känna och dessutom agera på.

 4. Sofia

  Att ha en egen personlig coach i sin egen livs journal, det låter som det perfekta för mig just nu.

 5. Theres

  Behöver få livets pussel att gå ihop. Nybliven 2-barnsmamma. Dotter 7 veckor och son på 3,5år. Amningshjärna där det mesta glöms bort. Minimalt med sömn och högt tempo på sonen. Denna vinst skulle vara perfekt för att skriva ner det man tänker på men glömmer sekunden efter, även pappret skulle vara perfekt för lediga dagar då pyssel behövs för att varva ner tempot på den stora. Eller kvällar för mig själv då jag bara behöver vara med min kreativa sida.

 6. Sonja

  Jag vill förändra mitt liv och ska följa mina drömmar – livsjournalen som coach vore underbart!!
  Den ska hjälpa och stötta och jag kan planera och braindumpa i den – härligt!!
  Jag har velat länge att köpa den men problemet var att jag inte bodde i Norden och den kunde inte skickas…men kanske kan den bli min snart 🙂

 7. Anna Backlund

  Åh, jag älskar att pyssla! Åh älskar vintage o att skriva dagbok. Dehär vill jag vinna 🙂 Bor i en liten stuga i skogen me sambo o två barn, skulle gärna sitta o pyssla o försöka få en lugn stund tillsammans eller bara få egentid till pyssel o reflektion me dessa fina vinster nu när jag är mammaledig.

 8. Lillemor

  Jag skulle vilja vinna Livsjournalen till en fin vän som skulle uppskatta den mycket. Hon har stora utmaningar som väntar under 2021 och jag tror att Livsjournalen skulle hjälpa henne. Vi bor långt ifrån varandra och det skulle vara fint att ge henne boken när jag inte kan stötta i vardagen.

  Pappersrullarna skulle jag också gärna vinna, men dem skulle jag spara till mig och mina döttrar. De älskar att pyssla och det finns så många fina papperspyssel att testa.

 9. Jenny

  Jag har hört så mycket fint om Livsjournalen, och just nu behöver vi väl alla extra mycket fint i vardagen. Jag är så tacksam för allt jag har, men denna hade varit en fin extra sak att vara tacksam över ❤️

 10. Kajsa

  Efter tre veckor hemma med covid-19 och vab är jag ganska mör och känner definitivt att tomten borde ge mig både kalender och pyssel för att göra slutet av detta året lite trevligare! Älskar vintagefabrikens vackra papper och vill ju öva på att göra lika vackert pyssel jag också! 💫

 11. Andrea Rindström

  Åh jag har sneglat på de där vackra papperna ända sedan jag blev sjuk i mitten på november. I feberyran hamnade jag i ett sånt sjukt kreativt pysselmode och vek adventsstjärnor i alla möjliga olika former och varianter. Snöstjärnan av bakplåtspapper, en vanlig julstjärna av tapeten ”eldblomma”, papperspåse-stjärnor och dekorationer av toarullar.
  Tänk vad vackert det skulle bli med stjärnor av rött papper från carta varese! Nu är jag sjuk igen så decemberlönen kommer inte bjuda på så mycket extra. Men hoppas kan en alltid att lyckan står en bi med en vinstlott!

 12. Åh! En uuuunderbar tävling!
  Jag vill vinna för att ge mig själv en fin julklapp, som ska ge mig så mycket mer än bara vad man kan tro materiellt. Livsjournalen, för att på det allra finaste sättet ge mig själv en tid för planering, reflektion och drömmar. Att sätta mig ner och få skriva ner allt som kan tänkas att dyka upp. Att sätta drömmarna på print, så mycket lättare att nå det man önskar då. För ett mindre stressigt och mer välmående 2021.
  De otroligt vackra pappren för att ta mig tiden till att pyssla något fint av de. Balsam och terapi för själen!

 13. Katarina

  Åh, Vilka vackra papper! Jag skulle gärna vika vackra cafe-au lait dahlior till min familj för att lysa upp i mörkret

 14. Amanda

  Det här måste vara de perfekta julklapparna till mig själv. Skulle verkligen behövs Livsjournalen på den plats i livet jag befinner mig just nu (nystartat företag och trebarnsmamma). Och tapeterna är ju så vackra! Vill så gärna klä om en förvaringslåda, vika pappersstjärnor, slå in extra fina paket och tusen saker till!!

 15. Maria

  Åh, jag behöver få mina vardagar och mitt liv att gå ihop. Blev tvåbarnsmamma i september och vilken chock! Hela livet vändes uppochner, med förlossningsdepression, psykolog- och läkarbesök och en man som jobbar skift. Men!
  Allra helst vill jag ändå ha presentpapper, för det är såna små saker som gör mig lycklig 🙂

  1. Volang

   Grattis Maria! Du har vunnit 8 rullar presentpapper. Maila oss din kontaktuppgifter så kommer vinsten med posten! GOD JUL från oss på Lovely Life!

 16. Sara

  Längtar efter att känna mig inspirerad och pepp igen! Varit alldeles för mkt grådis denna höst. Livsjournalen eller finpapper vore den perfekta julklappen till mig själv!

 17. Ulrica

  Livsjournalen har jag hemma och det är helt magiska böcker att både skriva i, läsa och ha liggandes framme på bordet som dekoration. Något som jag däremot mer än gärna skulle både pyssla med eller bara ha som dekoration är de gudomligt fina papperen *älskar vackra papper*. Så ett papperskit vore en dröm att ge till mig själv i julklapp 🙂

 18. Charlotte Fredin

  Åh, har precis köpt mig en “Livsjournalen”. Min första anteckning gjordes i måndags 29/11. Skulle så gärna vilja presenta min dotter Märtha med denna underbara kalender.
  Allt gott till Er alla, i denna konstiga tid❣️
  //Charlotte

 19. Olga Donaire

  Åh så vackra papper att vika och pyssla med , Livsjournal att föra anteckningar , om livets utmaningar och glädjeämnen . Att vinna skulle ge mig möjlighet till ljuvlig återhämtning från vardagens utmaningar.

 20. Anna Jönsson

  Åh, en livsjournal skulle jag vilja vinna. Har gått i väggen och är för närvarande hemma. Känner att jag saknar min passion och vill hitta tillbaka till den 😍

 21. Kicki

  För att förgylla småbarnslivet med lite stanna upp mitt i allt -tid…. och för att jag älskar glädjen i att slå in något i ett vackert paket! Till jul eller närsomhelst!

 22. Ann-Sofie Heflund

  Har en utbränd hjärna som är på väg tillbaka och jag börjar se livet i färg och dröömar igen. Att få ordning och struktur och skriva ner mina tankar i en vacker bok är en ny start. Att sätta färg på väggar och att ge bort fina presenter lyfter vardagen till något extra! Fantastisk blogg ❤️

 23. Emma

  För bara tanken på denna livsjournal får mig att bli helt pirrig inför livet, livspusslet och vardagen som annars kan vara rätt svår och trasslig. 💛

 24. Pontus Lundström

  Jag har slutat snusa och bestämt mig för atr gå ned i vikt. Kan vara bra för mig med en journal för mitt nya liv

 25. Hanna Jerkesjö

  För att ljuvligt paketpapper förgyller även de minsta gåvorna och sprider glädje till alla och envar. ❤️

 26. Caroline

  Vore drömmen att vinna ett exemplar av Livsjournalen och kunna göra 2021 till det år då man förverkligar tankar och drömmar som har fått gro under detta märkliga år 2020.

 27. idahhh

  Underbara paketpapper passar till så många olika pyssel det vore det bästa en sådan här pysslare skulle kunna vinna! <3

 28. Hanna

  När tiden spenderas hemma mest
  Är min kreativitet som allra bäst
  När mörkret faller gillar jag att pyssla,
  det är min bästa favoritsyssla!
  Då kan man inspiration behöva
  Därför vill jag nytt material bepröva

 29. Annika

  Önskar denna hjälp att strukturera upp mitt liv,
  har levt i långt förhållande, som var mycket destruktivt.
  Har tappat så mycket av mig själv – vem är jag?
  Det här kan ge mig stunden att läka, dag för dag.
  En livsjournal att guida mig i mitt nya liv,
  planera för min framtid och få känna – jag är fri!

 30. Jenna

  Jag vill vinna för att jag har så många mål och så mycket att se fram emot i livet! Jag hade älskat en livsjornal där jag kan få ut alla mina ideer och planer för att kunna uppfylla dem också🎄🎄🎄

 31. Fanny

  Åh så fint med adventskalender! Jag skulle bli så glad för livsjournalen, har så länge letat efter en fin och inspirerande bok för att få lite struktur i mina famtidstankar! Sen älskar jag papper, det känns så fint att få ge bort presenter och klappar i mysiga, tjusiga och fina papper 🙂

 32. Emmelina

  Jag vill vinna för att fira att jag idag upptäckte er vintagebutik! Jag gick fullständigt upp i exstas när jag såg era blommiga ark!!!😍 OMG!! Så vackra och precis exakt vad jag letat efter! Så nu är jag så lycklig och därför hade det ju varit fullkomlig lycka om jag fick äran att vinna eftersom ekonomin är lite knakig pga av långvarig sjukdom. Men desto mer behöver man hitta lycka i vackra ting!!😍 Ja, ni förstår ju att det är de ljuvligt vackra arken jag vill vinna!😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.