LL_adventskalender3

ADVENTSKALENDER LUCKA 3

Vi på Lovely Life-redaktionen vill sprida lite extra kärlek just i år och kommer därför ha en härlig adventskalender 1:a, 2:a, 3:e och 4:e advent och i vinstpotten ligger underbara julklappar från våra bloggares olika verksamheter. I tredje luckan hittar vi en underbar omlottblus från Papijjon Sweden som drivs av vår bloggare Linnéa Ahlsten Lundgren tillsammans med Sandra Olander.

VINST LUCKA 3:

En lycklig vinnare vinner den underbara blusen från Papijjon Sweden (värde 1699:-)

PUFFY TOP/RUFFLE TOP är en topp/blus i omlottmodell med lös passform, vilket gör att den passar många olika kroppsformer. Den har en puffig ärm med lagda veck och volang i ärmslutet. PUFFY TOP tillverkad i Sandras och Linnéas lilla ateljé på Gotland. PUFFY TOP kommer i en vacker naturfärgad ask, som gör det där lilla extra och ger den en känsla av att vara ett älskat plagg redan från allra första stund.

Modell: Välj på PUFFY TOP/RUFFLE TOP (lång eller kort ärm)

Färg: Välj på rostbrun eller vit

Material: 55% linne 45% viscose

Produktion: Tillverkad i Hemse, Gotland, Sweden

SÅ TÄVLAR DU
Lämna en kommentar med kort motivering varför just du ska vinna. För att ha dubbel chans att vinna- tävla även på vårt instagram. Vinnarna utses lördag den 19:e december.

Lycka till önskar alla vi på Lovely Life!

Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till:

@johannacryer

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 20 kommentarer

 1. Hanna

  En rostbrun puffy topp känns som en romantisk smekning att få bära och hade gjort att jag känt mig extra fin varje dag!

 2. Aino

  Älskar färgen rostbrun och skulle känna mig så fin i Puffy Top i den färgen på julafton!

 3. Linda

  Efter en tuff tid med sjukskrivning pga att min pappa gick bort och sen missfall i samma veva (något vi måste våga prata mera om!) så vore det så kul att kunna unna så något så fint som denna topp!

 4. Linda

  Jag hade jättegärna vunnit den här vackra blusen efter att ha avstått klädshopping sen i somras. Hade varit fint att få uppdatera garderoben med en sån här fin blus. 😍

 5. Signe

  Som student är det inte lätt att skapa en garderob med hållbarhet som utgångspunkt. Hållbart tillverkade kläder kostar ju därefter. Jag har spanar in den vackra roströda blusen länge och vet att den skulle användas flitigt i många år framöver.

 6. Tarja Olausson

  Skulle jätte gärna vilja vinna denna vackra blus till min underbara dotter!❣️
  @mello

 7. Linnea H

  En vit med kort ärm önskar jag mig. Skulle vara så roligt med en ny fin blus, då jag inte har kunnat gå och shoppa sen pandemins början pga att jag går på en medicinering som försvagar mitt immunförsvar. Så här hemma blir det att jag går runt i enkla hemma-kläder hela dagarna, skulle vara roligt att få något nytt och fint att ha på sig 🙂

 8. Susanne Adamsson

  Underbart fin blus! 🧡 Så fin att bara det räcker som motivering…

 9. Jessie

  Som nybliven trebarnsmamma skulle jag vilja klä mig i den magiska blusen-puffy top i rostbrun, så jag kan matcha mina magiska barn🥰🙌

 10. Carolina

  En helt lovely topp i ruff och puff, vit eller rost. Kan bäras av ung som gammal. Till fest och vardag. Det är hållbart, unikt och värt.

 11. Marika

  Fin Blus!.❤️ För mig blusen-puffy top i rostbrun❤️

 12. Pernilla

  Känner mig lite ensam i dessa tider! Så fint och drömma sig bort på er sida… ni väcker värme och godhet! Tack!! ❤️ Skulle vara fantastiskt att vinna!

 13. Sanna johansson

  Men en så vacker plus skulle jag känna mig så vacker och vad den skulle piffa upp dessa tråkiga tider när man knappt behöver klä upp sig.

 14. Helena i Uppsala

  Inför balen vill jag klä mig opp
  i Ladans rostbruna Ruffle top!
  Till svarta paljettklänningen ska den blända
  alla på slottet – vad som helst kan hända!

 15. Marie

  Jag skulle bli så glad över att få ge en rostbröd Ruffle top till min allra käraste vän Jette. Vi skrattar, gråter och pratar med varandra och tillåter svagheter och brister. Vi kan inte träffas så ofta och nu i samband med Covid ( då jag är i riskgrupp )har vi inte setts på över 7 månader. Jag saknar henne mycket och skulle vilja överraska henne med denna vackra top. Kram

 16. Anneli Lindström

  I detta pandemins år har jag lyckan att fylla 50 år på självaste julafton. Har även namnsdag då. 😊 Så därför skulle jag vilja känna mig extra fin med denna otroliga blus.

 17. Lina Wahlberg Söderberg

  Åhh skulle så gärna vilja vinna en sån top. Har varit i butiken och tittat på den flera gånger och sett den på Instagram och önskar att jag hade råd att köpa den. Den är verkligen superfin, härligt material, välsydd.

 18. Madeleine Martin

  Hade älskat denna, och ännu mer för att jag bor just på Gotland där den tillverkas med omsorg❤❤❤

 19. Benjamin

  Hade varit roligt att få vinna denna topp till sambon, som ett litet extra tack för allt hon gör för oss. ❤️

 20. Matilda

  Jag älskar Linnea & Sandras kläder och beundrar dem verkligen för det arbete som de gör. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Ruffle top i rost. 🥰🙏

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.