Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Klänningar

Förra veckan var det pressvisningar i Stockholm. Då får Sveriges stylister se och boka vårens kollektioner hos kedjorna. Så som H&M, Lindex, Kapp Ahl, Gina Tricot, Indiska. Tidigare i höst fick vi se de enskilda märkena. Visningarna av dessa såg vi förstås redan i januari 2010 men nu är det dax att börja jobba med kollektionerna så då behövs en uppdatering.

Kul i vår är att kedjorna plockat upp trenden med siden. Jag älskar tvättat siden!

Flera satsar också mycket på klänningar. Jag har många väninnor som frågar om råd var man kan köpa fina klänningar till bra priser. Jag kommer att sätta i hop en del här men så länge får ni njuta av denna vårklänning från H&M. Som för övrigt hade en bedårande vårkollektion! Blir svårt att välja till mitt modejobb för Yourlife nr3 ”Vårens Favoriter”.

Corallfärgad klänning med volang fram och svart öppning

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

  1. HM kan vara helt OK..!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny