bild 3

Underbara barnkläder

I dag tog det ett tag att ta sig fram till jobbet. Snöstorm i Skåne är som en snöflinga i Paris. Kaos. Dock börjar även Malmöbor att skaffa sig riktiga vinterkläder, vinterdäck och vinterskor. När jag flyttade ner hit igen efter 10 år i Stockholm förvånades jag över att min väninna; Jenny, passerade vintern med en stickad tröja under skinnjackan. Själv var jag utrustad med dunjacka. Nu har även hon skaffat sig åtminstone en ullkappa, en riktigt snygg från Whyred Hon meddelar mig nu att hon behöver hjälp att hitta något ännu varmare, en parkas. Ut och leta alltså.

Detta är min höst/vinter favoritkappa från Whyred.

Kappa Rela från Whyred
Kappa Rela från Whyred

Morgonen tog som sagt lite tid, dagislämningarna utfördes i pulka. Till barnens stora glädje. När jag drog dem genom i snöstormens öga så kastade jag en tanke till fantastiska Nanook of Sweden, numera Isbjörn of Sweden. Jag har under alla mina år med barn köpt både vinter och vårkläder från dem. Bästa kvalitet. Sommar, vinter, regn, snö.T.om i monsunregn i Thailand fungerade det.  Först har min dotter Mai, haft dem i flera år och sen har de gått vidare till Jack. Och nu är det dax för tredje ungen, kusin Julian, att hoppa i den grå fleeceoverallen. Alltså värt varenda öre. Jag älskar t.om med dem så mycket att min hund heter just, Nanook.

Jack i monsunens Thailand.
Jack i monsunens Thailand.
Mai på sina första skidor 2008
Mai på sina första skidor 2008
På Måkläppen vintern 2009
På Måkläppen vintern 2009
Jack i höstlöven 2009
Jack i höstlöven 2009

Jag har fått en del frågor om skor som ska fixa kylan. Ska forska lite i det i dag och återkommer.

Så klä på er ordentligt nu alla där ute. Mössa på!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny