Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Min kompis Gaelle

Min kompis Gaelle

I dag åt jag lunch på mitt ena favoritfik Noir med en inspirerande och fin väninna, Gaelle. Hon jobbar på Magasin du Nord i Köpenhamn som Sales Assistant och Branding Ambassadör för Designers Remix, Day, Stella Nova, Rützou och Diesel och har super koll på alla danska märken. Hennes stil är en fantastisk blandning av dansk, svensk, franskt…

Gaelle i jacka från Stella Nova, t-shirt HM och halsband Pico.

Jacka från Stella Nova, t-shirt HM, byxor by Malene Birger och halsband Pico

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny