IMG_8156

Mamadag

I dag har det varit Mamaplåtning. Mama på hög nivå. För jag har varit  både stylist och mama. Min dotter Mai var med och var modell. Jag har gjort en del plåtningar tidigare för Mama där hon varit med. När hon vill och tycker att det är roligt så känns det bra. Annars hade jag aldrig gjort det. Och jag vill bara att hon gör dessa jobb för Mama där jag bestämmer fotograf och finns bredvid hela tiden.

Vädret var absolut underbart i dag. Och vi passade på att plåta på stranden också. Äntligen!!

Plåta Mama är väldigt kul. Man får ta det lite som det kommer och inte vara jättepetig. Låta barnen bestämma lite och bestämma lite själv. Då brukar det bli bäst.

Mai tycker verkligen det är jättekul men efter en dag med Mamaplåtning är jag heeeeelt slut. Både ta våra mamma/barnkonflikter och jobba samtidigt…. well…. emellan åt kallade jag henne Naomi….Cambell…

Modell Floretina blir fixad av hår och make up Kerstin.

Klänning i sammet från Day. Underbar!!!

Jag i t-shirt från Loft och solglasögon från Dolce&Gabbana

Mai i klänning från Mini a Ture och Fei

Naomi Cambell i bikini från Polarn&Pyret

Till sista bilden var även Fei med. Kul att bli fixad och fin av en riktig sminkös!

Och hundarna Bugsy, Nobu och Mais lilla mjukishund Fredrik fick också vara med. Florentina och Fei i klänningar från HM och Mai i klänning från Imps&Elfs.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. snäckan! jag ser att det kommer bli ett lika fint reportage som vanligt när du jobbar 😉 underbara bilder….kram & good luck with the rest darling…puss

  2. hej sota!! precis dar du var pa stranden sa lag jag och solade for 6 ar sedan…. kanner igen bad tornet! sitter nu i graa london och vantar pa att mr Bump ska komma ut!!!! och ar jatte avis aven om du jobbar… men fint ser det ut att bli… kram

  3. Åh så himla fint! Vad kul att kunna följa vad du gör här!

  4. Hej söta Mia,
    Jag är hemma sedan 2 dagar med Zafira och har då kunnat följa din resa steg för steg guuuuud va avis man blir!!!! När kommer du hem? Day klänningen du fotat ser underbar ut …. ett måste till sommaren om jag nu passar i gult!? Massor av kramar plus jag glömde säga att jag älskar din blogg läser den så ofta jag kan :-).
    ps hälsa din egna lilla Naomi xxx

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny