Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Fantastiska Signe

Fantastiska Signe

I bland träffar man människor som kommer att ha en aldeles speciell plats i ditt hjärta och liv.

Under många år har jag jobbat med en fotograf som heter Signe Vilstrup för Damernas Värld. Och just i dag kände jag när jag fick upp en av våra gamla bilder att jag saknar Signe. Både som vän, fotograf, kvinna och medmänniska.

Efter att ha gått som assistent till Helena Christensen i slutet av 90 talet började Signe som bokare på Elite i Köpenhamn. Där brukade hon ta testfoton åt sina modeller. Jag bokade ofta från Elite och en dag frågade jag Signe vem som hade tagit alla fantastiska, sensuella bilder på deras tjejer. ”Det är ju bara lilla jag som testat lite ljus” sa Signe helt modest.

Vi gjorde ett jobb tillsammans för Damernas Värld och det blev magi.

Sen dess har vi rest till Spanien, Indien, Italien, Frankrike och många gånger fångat morgonljuset på Österlen.

Signe har en förmåga att ta fram det där vackra i kvinnor som kvinnor vill ta fram. Kvinnor blir vackra på kvinnors vis.

Numera har Signe även hunnit med att ta bilderna åt Per Flys kvinnliga fotograf i ”Kvinnan som drömde om en man”. Hon reser fortfarande jorden runt och gör jobb för Vanity Fair, Stiletto, LÉxpress, Dansk och (tyvärr tycker jag Bonnier anhängare som jag är) för Elle. (De tillhör en annan förläggare, så därför kan vi inte jobba mer tillsammans just nu. )

Men Signe, jag saknar dig och dina galna upptåg och vår magi.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. helt ljuvliga bilder…fattar precis vad du menar snäckan, magin..& kände igen vissa bilder från din portfolio…kvinnlig Newton…p&k g

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny