Stilla dag

I dag började jag min arbetsdag med att gå till Malmö Tillskärar Akademi. Det var ett sånt skönt lugn där. Ljuset av tyst inspiration fick mig att vakna till efter en veckas sjukdom. Jag lånade en påklädnadsdocka av dem och åkte vidare till Blomsterpigan för att hämta min spann med sommarblomster som jag beställt. Där var samma vackra lugn och min spann var sannerligen välfylld av blommor och så vacker.

Sen har jag varit ute hos min vän fotograf Nils Odier hela dagen och pysslat runt och gjort vackra stilleben för Sköna Hem. Vi är gamla vänner och det är mysigt att passa på och plåta och snacka samtidigt. Som en långfika.

Jag avslutar min dag med att göra en bukett blommor till Nils kärlek, min vän Sofia. För blommor betyder kärlek och liv.

Katten Kanel vill vara med.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Söta du – underbart komma hem mitt i natten till prunkande blomsterprakt. Och vilka fina bilder ni tog! Kanel har fått kändishybris och jag ser fram emot långhäng nästa vecka. Puss puss tills dess!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny