Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Rosa en regnig fredag

Ja det är sant! Jag läser om att alla i Stockholm har besvär med all snö. Men här nere i södern regnar det….. bläääää……

Det känns som att vi alla i dag behöver lite ROSA och blommor och vackra sommarkläder att se fram emot. Och den här rosa från Isabel Marants sommar 2011 är ju bara den vackraste! Stark, varm, sensuell får den oss att känna sommarvärmen.

Daria Werbowy fotograferad av Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin för Isabel Marants kampanj vår/sommar 2011.

Lite mer från visningen Isabel Marant vår/sommar 2011. Fantastiskt snygg styling som vanligt. Jag älskar ”Armbandet” runt den nerhasade stöveln!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jättefint. Tack för tipset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny