Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Rosa en regnig fredag

Ja det är sant! Jag läser om att alla i Stockholm har besvär med all snö. Men här nere i södern regnar det….. bläääää……

Det känns som att vi alla i dag behöver lite ROSA och blommor och vackra sommarkläder att se fram emot. Och den här rosa från Isabel Marants sommar 2011 är ju bara den vackraste! Stark, varm, sensuell får den oss att känna sommarvärmen.

Daria Werbowy fotograferad av Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin för Isabel Marants kampanj vår/sommar 2011.

Lite mer från visningen Isabel Marant vår/sommar 2011. Fantastiskt snygg styling som vanligt. Jag älskar ”Armbandet” runt den nerhasade stöveln!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jättefint. Tack för tipset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny