Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Mysiga Vindåkra

Jag har talat om dem tidigare, men det är ju bara så mysigt där. En liten skånepärla. Vindåkra gård. 10 minuter utanför Malmö.

Denna gång lämnade vi bort barnen till farmor och farfar några timmar och körde och åt en fantastiskt god brunch med svåger och svägerska, Nisse och Hanna. Restaurangen heter Ambiance á Vindåkra och drivs av duktige franske Karim och hemflyttade svenska Maja. Brunchen är underbart läcker, i dag fanns det t.om svenska ostron till vår stora glädje. Efterrätterna kan man inte sluta äta av förrän man storknar. Underbara! Boka gärna bord för det var fullt! Efteråt kan man gå in och shoppa loss i välsorterade Vindåkra Walk in Closet.

På kvällar bjuds det en enkel men exklusiv fransk meny med säsongens råvaror. Bra priser.

Den sprakande brasan är toppen över allt. Hit ska vi återkomma och äta en god fransk meny någon kväll snart med goda vänner.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vi är också fantaster av Vindåkra och hade bokat bord där innan jul. Men då snöade vår middag inne eftersom inga transporter kunde ske pga eländes snöstorm…. Mysig miljö och trevliga människor! Håller med Mia. / E&N

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny