Mysiga Vindåkra

Jag har talat om dem tidigare, men det är ju bara så mysigt där. En liten skånepärla. Vindåkra gård. 10 minuter utanför Malmö.

Denna gång lämnade vi bort barnen till farmor och farfar några timmar och körde och åt en fantastiskt god brunch med svåger och svägerska, Nisse och Hanna. Restaurangen heter Ambiance á Vindåkra och drivs av duktige franske Karim och hemflyttade svenska Maja. Brunchen är underbart läcker, i dag fanns det t.om svenska ostron till vår stora glädje. Efterrätterna kan man inte sluta äta av förrän man storknar. Underbara! Boka gärna bord för det var fullt! Efteråt kan man gå in och shoppa loss i välsorterade Vindåkra Walk in Closet.

På kvällar bjuds det en enkel men exklusiv fransk meny med säsongens råvaror. Bra priser.

Den sprakande brasan är toppen över allt. Hit ska vi återkomma och äta en god fransk meny någon kväll snart med goda vänner.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vi är också fantaster av Vindåkra och hade bokat bord där innan jul. Men då snöade vår middag inne eftersom inga transporter kunde ske pga eländes snöstorm…. Mysig miljö och trevliga människor! Håller med Mia. / E&N

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny