Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Corinne Day

Hon var fotografen som trodde på Kate Moss, då när agenturerna ville ha Cindy Crawford svarvade kvinnor. Day valde att göra Kate till sin stjärna och hon blev lika mycket symbol för grungen som Kurt Cobain.

Corinne Day var en fantastisk fotograf, tyvärr dog hon alldeles för ung, 45 år, i augusti 2010. Hon fortsätter ändå att inspirera mig och jag kommer alltid att återkomma till hennes bilder. I går hittade jag detta bildcollage med Kate Moss som fick mig att minnas en utställning av Corinne Day som jag såg i London i slutet av 90 talet. Enkelt avskalat.

Corinne, där uppe i din himmel, tack för att du funnits i vår värld!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den bästa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »

Lite jul i vårt hus

Det dröjer lite mellan blogginläggen just nu och jag försöker landa i de nya rutinerna och livet som tvåbarnsmor : ) I söndags hade vi

0
Läs mer »

Blommönstrat i barnrummet

Jag hittade så fina tyger i veckan och blev så himla sugen på att sy! Planen var att sy lite kuddar och sånt till Julies

0
Läs mer »
Stäng meny