Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Corinne Day

Hon var fotografen som trodde på Kate Moss, då när agenturerna ville ha Cindy Crawford svarvade kvinnor. Day valde att göra Kate till sin stjärna och hon blev lika mycket symbol för grungen som Kurt Cobain.

Corinne Day var en fantastisk fotograf, tyvärr dog hon alldeles för ung, 45 år, i augusti 2010. Hon fortsätter ändå att inspirera mig och jag kommer alltid att återkomma till hennes bilder. I går hittade jag detta bildcollage med Kate Moss som fick mig att minnas en utställning av Corinne Day som jag såg i London i slutet av 90 talet. Enkelt avskalat.

Corinne, där uppe i din himmel, tack för att du funnits i vår värld!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den bästa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny