Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Rött i solskenet

I dag är det så soligt och vackert väder att det blir bara en inspirerande bild på rött hår och lugg på modell Julia Johansen från Armanis höstvisning.

I morgon mer festskor som även funkar på jobbet och till vardagsjeansen.

Vacker hårfärg till vacker färg på kläder. Solsken!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Mia, älskar Din blogg och tycker den är så inspirerande!! En fråga. Om man går vidare direkt från jobbet (typ strikt kontorsklädsel) till mingel, AW, middag etc. och inte hinner hem innan. Har Du förvandlingstips? /E

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny