Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Hårtrend no1 hösten 2011

Johan Bergelin, frisör, fotograf och utgivare av C Book , med alla hårtrender, säger att frisyren no1 i höst är Mia Farrow i ”Rosemarys Baby”.

Många kända huvuden har inspirerats av Mia och låtit lockarna falla.

Natalie Portman

Emma Watson

Michelle Williams

Passar perfekt till hösten 60 tals trend.

Från Bottega Veneta höst 2011.

Johan Bergelin in action i Studio 1969.

Inspirerande vägg på Studio 1969.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny