Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Dansanta jeans

Jag gillar skarpt Tiger of Swedens kampanjfilm för deras jeans i mjuka material. Ett par jeans som man kan dansa skönt runt i! I like! Och jag vill dansa över ängarna i dem!! NU! Sommar kom nu!

Kolla in filmen här

Kund: Tiger of Sweden

Byrå: Lowe Brindfors

Art Director:Kristian Luoma och Noel Pretorius

Fotograf: Carl Kleiner

Koreografin fick dansarna ta fram själva. De fick musiken skickad till sig en stund innan.

Musik: Kornél Kovács speciellt för Denim Moves.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Bra film och jag vill också ha sommar nu och då menar jag verkligen nu! Är trött på att gå i vindtäta jackor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny