Vardagsvacker

Ibland tror vi att modeller går runt och ser så där perfekta ut varje dag. Nej, jag vet. Jag har sett dem komma in i studion på morgonen och man undrar när modellen kommer. 1 1/2 timme senare är hon där. Uppsminkad, tillfixad och klar. Samma tjej inuti. Utanpå en vacker flärdfull dam. Efter fotograferingen jobbar retuschören med att fixa till här och där. Så är det. Och det är viktigt att tänka på när man ser alla perfekta kvinnor i modetidningarna.

Modellagenturen Viva Model Management ska öppna ett kontor i London och i samband med det har de en utställning med sina modeller helt osminkade, ofixad, helt bara vanliga en vardag. Underbart att se. Om du är i London, ta dig till Rochelle School i East.

Så här är vi vana att se dem.

Raquel Zimmermann

Edie Campbell

Natalia Vodianova

Kim Noorda

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny