Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Sommarhelg

Det utlovas en varm solig helg. Klä dig i blommigt och och sätt på en hatt och solcremé och du är redo för en sommaräng.

Bikini Björn Borg

Hatt Pepe Jeans.

Shorts Topshop

Jag är ju en riktig Dermalogicafan! Min hy har sedan jag började använda deras produkter för flera år sedan, blivit perfekt! Dryga cremer och fantastiska produkter. Få hjälp första gången att välja vilka just du behöver. Det är som med din bh storlek, oftast använder man fel produkt.

Dessa två använder jag när jag vill skydda mig mot solen.

Solar Defense Booster spf30. En bra produkt för varje dag som jag blandar i min dagliga ansiktscreme. Då får jag ett lägre spf.tal, 17. Passar bra om man är ute i trädgården eller cyklar till jobbet. Om jag ska till stranden använder jag bara den och får då högre tal.

Waterblock Solar Spray spf.30, min favorit från Thailandsemestern, har kommit fram igen. En skön tunn spray som jag använder till urringning och axlar, dagar som är fyllda med sol.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny