Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Sommarhelg

Det utlovas en varm solig helg. Klä dig i blommigt och och sätt på en hatt och solcremé och du är redo för en sommaräng.

Bikini Björn Borg

Hatt Pepe Jeans.

Shorts Topshop

Jag är ju en riktig Dermalogicafan! Min hy har sedan jag började använda deras produkter för flera år sedan, blivit perfekt! Dryga cremer och fantastiska produkter. Få hjälp första gången att välja vilka just du behöver. Det är som med din bh storlek, oftast använder man fel produkt.

Dessa två använder jag när jag vill skydda mig mot solen.

Solar Defense Booster spf30. En bra produkt för varje dag som jag blandar i min dagliga ansiktscreme. Då får jag ett lägre spf.tal, 17. Passar bra om man är ute i trädgården eller cyklar till jobbet. Om jag ska till stranden använder jag bara den och får då högre tal.

Waterblock Solar Spray spf.30, min favorit från Thailandsemestern, har kommit fram igen. En skön tunn spray som jag använder till urringning och axlar, dagar som är fyllda med sol.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

3
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny