Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Amy, Amy, Amy…..

Så sorgligt…. att ännu en gång ska droger få ta bort en människa. Denna gång, som många, en vacker, sårbar, talangfull, inspirerande kvinna. Amy Winehouse.

Jag hade kunnat skriva mycket om sorgen vi alla känner över en mans fruktansvärda våld i Norge, jag hade kunnat skriva många rader om hur mycket jag känner sorg och hat över droger som tagit så många själar. Både nära mig och långt borta från mig. Ingen nära mig har dött men drogerna tar bort själen. Läs här Amys vän Rusell Brands inlägg om Amy, musiken och drogerna. Det räcker.

Jag skriver inspirerande för många gånger har jag stått på fotograferingar och sagt, jag vill att ni gör hår som Amy Winehouse, och eyeliner som Amy….ofta så har det blivit en feg version. För det är svårt att vara just Amy.

Denna lördag, dagen efter Amys död, firade vi min blivande svägerska Hanna, det var möhippa. För att minnas och hylla Amy tuperade vi håret, satte på eyeliner och Hanna fick bära leopardtopp. Det blev ännu en feg version, inte samma höjd på håret, inte samma breda eyeliner, men det är svårt att vara Amy.

Sen dansade vi för dig, Amy….

Amy med sin dåvarande pojkvän Reg Traviss.

Duktige Fredrik Stambro har gjort make upen för detta jobb i Eurowoman.

Min svägerska Agnes målar eyeliner på mig.

Jag, Agnes och Hanna.

Agnes, Katia, Hanna, Elsa, mina fina svägerskor och Siri.

Jag har världens bästa och fler än många svägerskor, här en till, Sigrid, och deras fina kusin Siri.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ja, jag var tvungen att köpa mig en liquid eyeliner ifrån MAC, måste hedra Amy på något sett…. Tragiskt, tragiskt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny