Smokingförberedelser

I kväll är det dax för Damernas Världs stora Guldknappengala. Smoking står det på inbjudan och det är stort baluns. 30 år firar knappen. Modesverige river igenom sina och designers garderober för att hitta rätt klänning. Själv kör jag på min hallonröda sidenklänning från L´Agence.

Jag ska gå med mina kära stylistvänninor, Anna-karin Sarri, Mona Norremo och Carmencita Lundsten. Det ska bli så kul! Vi börjar med en drink på Diplomat för att överlägga allt som hänt sen sist och vem som EGENTLIGEN vinner i kväll, sen bär det av på höga klackar till Nordiska Museet och en utlovat ”rafflande” utdelning. Bilder från kvällen kommer!

vackert franskt från L´Agence.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny