Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Fransk postorder

La Redoute har ett fantastiskt snygg 60-tals tema i höst till fantastiska postorderpriser. Känns helt rätt. Dessutom är ju min nya favorit färg rött!

Snyggt stylat med ett skärp med djurprint till.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej Mia!
    Jag undrar om du har någon mail adress?
    Har lite funderingar 🙂
    Kram Johanna

  2. Sista klänningen är ursnygg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny