Oljekänsla

Nu har jag varit två dagar ute på landet och jobbat. Jag älskar att vara på landet…. I våras var vi t.om på väg att flytta ut på landet… Nu blev det inte så just då. Men drömmen finns kvar. Jag längtar efter att gå runt i gummistövlar med gegga på. Inte sådan gegga som fastnar i Limhamn utan rikitgt åkergegga… Och jag längtar efter tystnaden och att gå ut på trappan med min kopp kafe och titta ut över fälten.

Och ofta är det ju ”All about the gear….” så då skulle jag vilja ha denna jacka från Barbour. Oljig och underbar!

Som sagt så har jag varit på landet. Rättare sagt i Östra Vemmenhög. Utanför Skurup. Hemma hos duktiga make up artisten Amelie Holmberg som jag brukar jobba med. Vi gjorde ett inredningsjobb för Sköna Hem. Amelie har ett underbart personligt inrett hem. Fyllt av vackra små stilleben. Och en trädgård som prunkar av grönska och vackra blommor. Precis allt jag längtar efter!

Här får ni små smygtittare. Se mer i vår i Sköna Hem.

Min dröm, att få stå och diska och kolla på blommorna.

 

Amelie har två, mycket trogna, hundar. Här sover Lucas på sin kudde.

Och ”goe” fine Buffy.

Jonas Ingerstedt, fotografen, har alltid så snygga prylar, endast av bästa kvalité. Här hans fantastiska nya väska från Billy&Kirk.

 

 

 

 

 

 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny