Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

N.Y tribe

Det är fashionweek i N.Y igen. Det var det även för 10 år sedan. Nine Eleven…. Ett hårt och tungt slag. En vän frågade mig om man kunde se någon tendens i modet som uppstod i och med detta. Jag har grubblat en del på det och kommit fram till att världen drog i hop sig till ”back to nature” då. Som så många gånger förr dock…. Vad jag kan se denna N.Y fashionweek på vad modefolket har på sig så är det grafiska mönster, gärna med tribekänsla och etniskt, som vi har gått mot denna 9/11.

Den korta kjolen på tjejen med kameran i bakgrunden, den köpte jag härrom dagen… på …..H&M.

I bakgrunden.. min favoritbil…Land Rover Discovery 4…. Please!! Give me a reason to have one..

Bilder från Tommy Ton.

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snygg bil, men snyggare jeans i glada färger. Finns något liknande i Sverige?

  2. ja du… något liknande i byxväg….. jag får återkomma./mia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny