Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

N.Y tribe

Det är fashionweek i N.Y igen. Det var det även för 10 år sedan. Nine Eleven…. Ett hårt och tungt slag. En vän frågade mig om man kunde se någon tendens i modet som uppstod i och med detta. Jag har grubblat en del på det och kommit fram till att världen drog i hop sig till ”back to nature” då. Som så många gånger förr dock…. Vad jag kan se denna N.Y fashionweek på vad modefolket har på sig så är det grafiska mönster, gärna med tribekänsla och etniskt, som vi har gått mot denna 9/11.

Den korta kjolen på tjejen med kameran i bakgrunden, den köpte jag härrom dagen… på …..H&M.

I bakgrunden.. min favoritbil…Land Rover Discovery 4…. Please!! Give me a reason to have one..

Bilder från Tommy Ton.

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snygg bil, men snyggare jeans i glada färger. Finns något liknande i Sverige?

  2. ja du… något liknande i byxväg….. jag får återkomma./mia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny