N.Y tribe

Det är fashionweek i N.Y igen. Det var det även för 10 år sedan. Nine Eleven…. Ett hårt och tungt slag. En vän frågade mig om man kunde se någon tendens i modet som uppstod i och med detta. Jag har grubblat en del på det och kommit fram till att världen drog i hop sig till ”back to nature” då. Som så många gånger förr dock…. Vad jag kan se denna N.Y fashionweek på vad modefolket har på sig så är det grafiska mönster, gärna med tribekänsla och etniskt, som vi har gått mot denna 9/11.

Den korta kjolen på tjejen med kameran i bakgrunden, den köpte jag härrom dagen… på …..H&M.

I bakgrunden.. min favoritbil…Land Rover Discovery 4…. Please!! Give me a reason to have one..

Bilder från Tommy Ton.

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Snygg bil, men snyggare jeans i glada färger. Finns något liknande i Sverige?

  2. ja du… något liknande i byxväg….. jag får återkomma./mia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny