Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Skön dag

En bra fotodag i går.  Och vi hann precis få till första(1) vårjobbet för 2012. Ett modejobb för Sköna Hems Country&Living.
När jag satte mig i bilen och åkte hem efter en dag på Klagshamns Ridskola så började hösten…..puff….höst…

Dagen började perfekt med att jag hämtade upp en lånebil på Autoropa. Heaven on earth för bilälskare som t.ex min 2 årige son Jack, och mig också för den delen. Jag älskar estetiken i snabba bilar! Och ljudet! Mums!

Nu lånade jag inte en Koenigsegg utan en Land Rover Discovery 4. Ja…. jag vill ha en. Men jag kan inte ursäkta mig själv med en sådan bil om jag bor i Limhamn… Måste flytta ut på landet i så fall… Men den är underbar både att köra och att packa i. En perfekt stylistlastbil! jag kunde t.om se bakåt när jag bakade även om jag packat in allt. Underbart.

Fotodax. Modell Julie Z från Unique,  blir plåtad av fotograf Andreas von Gegerfelt.

Tro det eller ej, men vi hade fått en hästrädd tjej till ett hästjobb! Men min duktiga assistent Matilda är en riktig hästtjej och hon lyckades invagga Julie i trygghet och till sist så t.om satt modellen barbacka på ursnälla Piccasola. Julie har blus från Lexington, shorts från Hunky Dory och stövlar från Aigle.

Assistent Matilda, hunden Chanel och duktiga hår och make up, Jenny Hildrin från Mikas Malmö, tittar på när vi fotograferar.

Laktrisnosade Chanel, Jennys hund.

Julie blir plåtad i Land Rovern.

Lite peptalk mellan bilderna. Det var en kall dag så Julie får värma sig med fleecemorgonrock.

Så nu är det officiellt höst då. I morgon tänkte jag sätta i hop lite plock åt er med olika hösttrender. Spetsar och guld känns spännande. Och lite intressanta underkläder kanske för att piffa upp livet så här på hösten!

Ni missar väl inte att köpa nya numret av Yourlife. Där är mitt och Linda Alfvengrens fina kontorsjobb med. Ett måste för alla som någon gång passerar ett kontor.

 

 

 

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny