Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Affordable luxury

Affordable luxury

Åh jag älskar lyx! Speciellt till bra pris! I dag lanseras Ewa Larssons(designar normalt för Acne) nya Affordable Luxury kollektion på Lindex.

Jag ska gå dit nu…till Lindex. Men hur ska jag komma ut därifrån utan att ha köpt för mycket? Denna kollektion har flera ”Must Haves”.

Det här känns ju bara så Mia!

Sååå snyggt! Perfekt för kontoret, ni som vill ha snygga kontorskläder!

Kontor, fest, mötet, rätten….. afterwork….. when ever….

Kappan att satsa på i höst…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny