Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Ännu mer fatala damer

Hoppas att ni blev inspirerade att springa ut och köpa en massa spetsar efter mitt inlägg om Femme Fatale. Om inte så bara måste jag lägga in dessa underbara damer från Vogue.

Och om ni vill bli ännu lite längre inspirerade så beskåda dessa vackra kroppar i Vogue Italias ”The Body Issue” Foton av Steven Meisel. Var stolt över dig själv och älska din kropp!!

Nu packar jag väskan och åker till varmare breddgrader för att jobba. I morgon lyfter jag, väskan och en klädställning med flyget till Mallorca. Där ska jag äntligen plåta jobbet med duktiga Linda Alfvegren och reklambyrån Ny Det kommer att bli sååå fint!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Underbara bilder och kroppar!!!!
    lycka till på resan!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny