Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Måndag goes party stass

Måndag goes party stass

Så här en måndag tycker jag att det passar med två sköna grå outfits som passar först på kontoret sen med lilla handväskan på kvällen. Hepp! En helt vanlig måndag!

2 nd Day

Carin Wester

En ursnygg stor sk.clutch från Mulberry

En talande t-shirt kan lätta upp ett tråkigt möte! Denna från Set.Glittervästen från Zadig&Voltaire funkar lika bra till båda outfits. Varför inte pimpa upp vardagen med lite glamour!

Min ”favoritmåsteköpa” kjol från 2 nd Day. Stövlarna från Carin Wester passar till allt!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tack för dina fina tips! Kjolen vill jag också ha, och nu tror jag att de tilltänkta Acne-stövletterna får bli ett par Carin Wester-stövlar istället….Grymt snygga! Clutchen hade jag också gärna haft om jag hade haft obegränsat med pengar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny