Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Måndag goes party stass

Måndag goes party stass

Så här en måndag tycker jag att det passar med två sköna grå outfits som passar först på kontoret sen med lilla handväskan på kvällen. Hepp! En helt vanlig måndag!

2 nd Day

Carin Wester

En ursnygg stor sk.clutch från Mulberry

En talande t-shirt kan lätta upp ett tråkigt möte! Denna från Set.Glittervästen från Zadig&Voltaire funkar lika bra till båda outfits. Varför inte pimpa upp vardagen med lite glamour!

Min ”favoritmåsteköpa” kjol från 2 nd Day. Stövlarna från Carin Wester passar till allt!

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Tack för dina fina tips! Kjolen vill jag också ha, och nu tror jag att de tilltänkta Acne-stövletterna får bli ett par Carin Wester-stövlar istället….Grymt snygga! Clutchen hade jag också gärna haft om jag hade haft obegränsat med pengar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny