Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Petras hus

Petras hus

I lördags gjorde jag en fotografering med otroligt duktiga fotograf Petra Bindel. Petra plåtar mycket för t.ex Elle Interiör och har en skön känsla för inredning och hittar precis rätt i att få rörigt att kännas så orörigt!

Hon har självklart ett underbart inrett hem och jag var tvungen att plåta av lite hörn av hennes hus.

Vi var där för att göra en bild som skulle se ut som en sommarbild. I slutet av november! Det blev jättefint!

Petra fotograferar Strings snygga kampanj.

Självklart finns det en Stringhylla hemma hos Petra där hon har sitt lilla hemmakontor.

Fönstret är fyllt av fina bilder och stilleben. Nu, till jul, ska Petra göra en stor julgran med färgad tejp på fönstret. Så får barnen tejpa dit en julprydnad, i tejp, varje dag fram till jul.

Kreativa köksbordet.

Köksväggen

Kökshylla

Petra inspirerar mig att gå hem och börja tapetsera! Kanske Mai ska få en blommig vägg ändå! Vackert att mixa mönster på olika väggar.

Jag i en spegel och utanför fönstret skymtar Petras trädgård som vi ”sommarpimpat”.

 

 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Ser ju helt underbart fint ut! Jag röstar för ett ”hemma-hos-reportage” 😉
    Kram tanten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny