Lovely Life_Katrin Baath-2-43

Fönster sökes!

Veckan som gick var det dax för fotografering för Elitfönster igen. Med byrån Wonderleap. Vi plåtade i ett 70 tals hus som renoverats väldigt snyggt. Det är intressant och kul att min generation nu köper alla 70-talshusen som vi en gång lekte i. Själv bodde jag i en patriciervilla men min stora dröm var ett sådant hus…… Helst med välvda fönster. WOW!

Fönster är ju intressant och viktigt. Och vi letar hela tiden efter snygga hem med Elitfönster för fotografering. Är det någon där ute som har renoverat sitt hem och har satt in Elitfönster? Maila gärna lite bilder på ditt hem till camilla.nilsson@wonderleap.se så kanske det blir just ditt hus vi kommer och fotograferar i nästa gång!

Dagen började mycket spännande med att barnen fick åka lastbil med mamma som chaufför till dagis. Så mycket möbler hade jag med mig för att styla precis som vi ville ha det.

Fräscht och vårfint blev det för bilden. Kuddar från Emma Anderberg

Allt som inte ska synas på bilden står på andra hållet.

Mycket väntan också. Jessica på Wonderleap funderar över lite ord.

Stackars modellen Veras händer var inte till belåtenhet så hår och make up heidi fick hoppa in som hand- stand in. Sen får fotograf Christoffer Lomfors klippa och klistra i datorn.

Det tycker nämligen han och AD Carin Melchert är så här kul!

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.