Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Etno

Etnotrenden är här denna höst och vinter. Den visar sig på olika sätt, blommigt hos Mary Katrantzou och indianmönstrat hos Isabel Marant medan Chloé valde att göra en färgglad poncho/capé. Och självklart kan vi hitta godbitar bland kedjorna!

Det är bara att blanda alla olika etnostilar. ”Shake and bake” som de säger……i den där filmen som hela tiden körs i repris på 5 an tror jag det är….. Eller så matchar du bara med jeans och en snygg t-shirt……

Så låt nu lite etno och mångfald komma in i era liv, både i klädväg och människoväg! Shake and bake!

Indianjeansen från Isabel Marant var en top note som alla ville ha.

Färgglad poncho från Chloé.

Som en rysk/kinesisk etnodocka hos Mary Katrantzou.

Vacker kimono från Indiska

Kimono hos H&M.

Allra vackraste jackan kommer från Indiska!

Lusekofta från MCS känns också etno.

Poncho från Lindex

Matcha ditt nya etnoliv med en kudde från Oddbirds.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny