Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Etno

Etnotrenden är här denna höst och vinter. Den visar sig på olika sätt, blommigt hos Mary Katrantzou och indianmönstrat hos Isabel Marant medan Chloé valde att göra en färgglad poncho/capé. Och självklart kan vi hitta godbitar bland kedjorna!

Det är bara att blanda alla olika etnostilar. ”Shake and bake” som de säger……i den där filmen som hela tiden körs i repris på 5 an tror jag det är….. Eller så matchar du bara med jeans och en snygg t-shirt……

Så låt nu lite etno och mångfald komma in i era liv, både i klädväg och människoväg! Shake and bake!

Indianjeansen från Isabel Marant var en top note som alla ville ha.

Färgglad poncho från Chloé.

Som en rysk/kinesisk etnodocka hos Mary Katrantzou.

Vacker kimono från Indiska

Kimono hos H&M.

Allra vackraste jackan kommer från Indiska!

Lusekofta från MCS känns också etno.

Poncho från Lindex

Matcha ditt nya etnoliv med en kudde från Oddbirds.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny