Lite känsla och min favorit

Visningarna fortsätter i dag. Jag åkte hem i går så nu får jag följa via weben. I dag måste jag ta tag i filmning för Sony nästa vecka.

Min favorit var, än så länge, Filippa K som levererade en stilren, enkel, sofistikerad kolletion som är mycket bärbar. Den stickade klänningen från Carin Wester hamnar också högt upp på min “like” lista.

Det är svårt att förmedla känslan som är under visningarna så här kommer en film från Max Factor Tv från de visningar som har varit. Klicka här Klippet där Martina Bonnier pratar om Altewai.Saome är det som filmades när jag tog en bild första dagen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Orange och silver…så j-la snyggt! Fast kräver kanske lite solbränna för att komma till sin rätt…

  2. Hej Mia! Skulle vilja be om din hjälp.
    Jag är ute efter en skinnjacka som är i stil med Balenciagas bikermodell då den är lite över min budget;-) Det måste vara silverdetaljer och inte guld, och gärna quiltat. Och riktigt skinn såklart… Jag ska ha den som ytterplagg så den får inte vara för kort.
    Har du några förslag? Tack på förhand
    Kram Annika

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny