Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Nu kör vi!

Tre och en halv vecka kvar till inflyttning i wonderleap och Goodolds kontor som jag inreder. Nu kör vi så att de ryker! På fredag tar jag Egypt Air till Dahab, Egypten, enbart för att köpa äkta beduinmattor. Ska bara göra en plåtning för Lindex först i morgon.

20120215-145936.jpg

20120215-162303.jpg
Spännande från Indiska.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. DET kallar jag najs jobb! 1. Shoppa på arbetstid. 2. Betalt för att shoppa. 3. Resa IVÄG för att shoppa!. Och vi är lyckliga som får läsa! Keep on sharing!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny