Lovely Life_Katrin Baath-07552

Proenza Schouler

Ibland hoppar bara mitt modehjärta till. Någon använder skräddarkonsten att göra något intressant, bärbart, snyggt, genomtänkt….. Proenza Shoulers visning i går i New York får mig att känna detta.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Kappan längst ner är to die for, och modellen ser snart ut att gör det också om hon inte får i sig lite mat… suck – varför har det gått så långt med att få modellerna allt magrare?!

  2. Jag vet! jag reagerade också på det. Tyvärr är det så vanligt nu för tiden med dessa smala tjejer. Stackare! Ett jobbigt dilemma när man jobbar i min bransch. Tjejerna blir bara smalare och smalare. Knäna är bredare än låren! Käkben och det där benet som sitter mellan brösten sticker ut. Fasansfullt!
    Jag försöker alltid välja modeller som har tjockare lår än smalben. Och att uppmuntra dem att äta ordentligt. De behöver få höra att det inte är normalt.
    En fotograf sa till mig när jag sa häromdagen att tjejerna blivit smalare att det var jag som blivit gammal. Nej det är han som inte har sjukdomsinsikt.
    /mia

  3. Jag håller med dig! Det krävs sjukdomsinsikt… tyvärr är ju modeller handelsvaror… några har redan dött av svält, men det fylls hela tiden på med nya och väldigt få bryr sig. Jag tror INTE att man säljer mer kläder om man använder modeller som är storlek 32 än om de har storlek 36 (och vi vet ju alla att det är pengarna som styr) så jag fattar inte hur referensramarna har kunnat bli så uppf*ckade!?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny