Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Och lamphöjder ohhh lamphöjder

Krångligt det här med el och lampor och höjder…..

20120308-141015.jpg
Papperslampor från Granit väntar på sin tur. I hörnet puffar från Indiska, Bolia och Egypten. I kväll kommer äntligen mina trasmattesoffor som jag designat med Jacob af Klintberg.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Låter spännande med trasmattesoffor! Ser framemot bilder på dom.

  2. Jag med! Ser fram emot bilden på sofforna alltså! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny