Möte i Köpehamn

I går hade jag ett möte inplanerat i Köpenhamn med fotograf Katrine Rohrberg. Det var också planerat att min studiedagledige 3-åring skulle vara med mormor men barnvakten blev sjuk. Men det bästa med att vara frilans är att man ibland kan ta med sig barnen. Ibland…… Så med vagnen fylld av ombyteskläder, dator, bilar och lösningen på allt, ipaden satte jag och Jacken oss på tåget till Köpenhamn. Och vi hade en underbar dag.

Först möte på Paludan Bokcafe, sen ut i solen. Shopping på Notre Dame, stället där man alltid hittar någon liten mer eller mindre viktig inredningsak. Efter att ha shoppat ett stridsflygplan och en Porche Carrera, smart nog säljer de också leksaker på en liten hylla, så blev det picknick i solen på Gråbröders torget. Med mätta magar strosade vi vidare till bl.a Illums barnavdelning som är toppen med många fina märken. Poppy Rose, Wheat, Chloé barn, Sofie Schnoor, Petit Bateau mfl..mfl…

Efter det var lillkillen ganska trött på butiker och vi satt lite till i solen innan vi tog först metro sen tåg hem till Sverige. För det är ju resan som är det viktigaste.

Underbara timmar med min son. Så lätt att glömma bort att bara vara med ett styck barn ibland. Så underbart. Så enkelt.

 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. ÅH, älskar Wheats barnkläder! Är avis på er som har nära till Köpenhamn, det är en så mysig stad.

  2. Nästa gång hänger jag med, så du kan dela med dig av dina hallonstållen;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny