Testpanelen på språng

På tal om pumps till varje outfit gör allt snyggt. Efter att fram till för några år sedan ofta haft klackar så fick jag till sist ont i både fötter och höft. Så tyvärr använder jag inte klackar så ofta som jag hade önskat. Om det ändå hade funnits klackskor som var bekväma….

Så en dag blev jag kontaktad av Eccos pressagent i Sverige som ville att jag skulle vara med och testa ett par skor som de sa var högklackade men kändes som gympaskor. Ok! Gärna det… tänkte jag. Kan det vara möjligt? Så i dag är jag med i en testpanel för Eccos nya sko Sculptured 65. (kommer i butik i augusti)

Jag gillar skorna. Gummisulan gör att det blir lite dämpning för främre delen av foten. Och klacken som också är i gummi dämpar bra. Klackens placering på skon gör också att jag går på ett sätt utan att få ont som annars kan vara svårt.

Jag hade själv aldrig valt ett par i lack, (insidan är i skinn)men efter att ha gått runt en dag i dem, (och fått en väldig massa bra respons) så känner jag att jag gillar dem som en kul detalj. T.om min treårige son la märke till de blanka skorna när jag kom till dagis och la sig ner och klappade dem….

Skorna är faktiskt väldigt sköna. Jag ska gå runt med dem i morgon också när jag har en lite mer ¨springa runt och fixa dag.¨ Så får vi se om de klarar det. Jag gillar redan dem mer och mer…

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Riktigt coola och passar verkligen till din ”svarta” avskalade stil! Som du själv säger så på bilden blir lacken en kul detalj. Ser fram emot en utvärdering när de har fått testas ordentligt! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny