googledays

Jag sitter dessa dagar och googlar runt efter diverse inspirationsbilder för att hitta rätt bilder att visa för fotograf och tidningar vad och hur jag egentligen tänker inför ett modejobb. Ljus, styling…hår, make up…. uttryck. Allt för att vi ska få fram just det jobbet vi alla vill ha. Då googlar jag runt runt på olika saker, fotografer, konstnärer…. allt möjligt… Och gör moodboards. Tack Google! Mitt liv har blivit så mycket enklare. Äntligen kan jag hitta det där gamla jobbet plåtat av Peter Lindbergh för Harper Bazaar 1998. Det som jag minns men tidningen har försvunnit för länge sedan i en flytt.

Och då hittar man så många fina bilder som bara är fina och som jag minns.

 

Alla bilder Fotograf Peter Lindbergh för Hapers Bazaar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny