Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

googledays

Jag sitter dessa dagar och googlar runt efter diverse inspirationsbilder för att hitta rätt bilder att visa för fotograf och tidningar vad och hur jag egentligen tänker inför ett modejobb. Ljus, styling…hår, make up…. uttryck. Allt för att vi ska få fram just det jobbet vi alla vill ha. Då googlar jag runt runt på olika saker, fotografer, konstnärer…. allt möjligt… Och gör moodboards. Tack Google! Mitt liv har blivit så mycket enklare. Äntligen kan jag hitta det där gamla jobbet plåtat av Peter Lindbergh för Harper Bazaar 1998. Det som jag minns men tidningen har försvunnit för länge sedan i en flytt.

Och då hittar man så många fina bilder som bara är fina och som jag minns.

 

Alla bilder Fotograf Peter Lindbergh för Hapers Bazaar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny