Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

googledays

Jag sitter dessa dagar och googlar runt efter diverse inspirationsbilder för att hitta rätt bilder att visa för fotograf och tidningar vad och hur jag egentligen tänker inför ett modejobb. Ljus, styling…hår, make up…. uttryck. Allt för att vi ska få fram just det jobbet vi alla vill ha. Då googlar jag runt runt på olika saker, fotografer, konstnärer…. allt möjligt… Och gör moodboards. Tack Google! Mitt liv har blivit så mycket enklare. Äntligen kan jag hitta det där gamla jobbet plåtat av Peter Lindbergh för Harper Bazaar 1998. Det som jag minns men tidningen har försvunnit för länge sedan i en flytt.

Och då hittar man så många fina bilder som bara är fina och som jag minns.

 

Alla bilder Fotograf Peter Lindbergh för Hapers Bazaar.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny