Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning, life style och hållbarhetsfrågor. Numera driver jag även Lovely Life tillsammans med Linda och är redaktör här. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, får mode och inredningstips, testar kulörer till olika projekt, går på loppis, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Min vardag som stylist, kvinna och mamma i Malmö och världen helt enkelt. Här kan ni titta på en del av mina redaktionella arbeten. Hör gärna av dig med samarbeten, om du vill blogga på Lovely Life, frågor, funderingar, förhoppningar, blä eller hurra! mia@lovelylife.se Följ gärna med mig även på Instagram @miaanderberg Välkommen till mitt lovely universum! Love Mia

Jag hittade dem!!

Vilka skor var det nu som skulle rädda boyfriendjeansen som jag skrev om tidigare? För precis som jag fick kommentarer om så funkar det inte lika bra nu på hösten med pumps…. Hur göra?

Jag grävde i mitt nysorterade garage. Lite orolig att jag skulle ha slängt dem i stora sorteringshelgen i somras. Då när jag slängde 10 kartonger som det stod "nästa land" och "saronger" på. Men där var den! Fint uppmärkt på en låda  stod "minnen+skor". Märklig blandning…..

Och där låg de! Mina gamla stövletter från Bruno&Joel i Köpenhamn. Perfekta till mina boyfriend jeans från Hope.

 

Jag är på väg in på ett stylingmöte för en reklamfilm nästa vecka. Übernöjd i mina 9 år gamla stövletter och boyfriendjeansen från Hope.

Som en projektledare här på byrån sa "Vilka giftiga skor!"

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny