Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor.
I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn.

Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life

mia@lovelylife.se

Instagram @miaanderberg

Jag hittade dem!!

Vilka skor var det nu som skulle rädda boyfriendjeansen som jag skrev om tidigare? För precis som jag fick kommentarer om så funkar det inte lika bra nu på hösten med pumps…. Hur göra?

Jag grävde i mitt nysorterade garage. Lite orolig att jag skulle ha slängt dem i stora sorteringshelgen i somras. Då när jag slängde 10 kartonger som det stod "nästa land" och "saronger" på. Men där var den! Fint uppmärkt på en låda  stod "minnen+skor". Märklig blandning…..

Och där låg de! Mina gamla stövletter från Bruno&Joel i Köpenhamn. Perfekta till mina boyfriend jeans från Hope.

 

Jag är på väg in på ett stylingmöte för en reklamfilm nästa vecka. Übernöjd i mina 9 år gamla stövletter och boyfriendjeansen från Hope.

Som en projektledare här på byrån sa "Vilka giftiga skor!"

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Mia Anderberg

Jag arbetar som stylist och kommunikatör inom mode, inredning och hållbarhetsfrågor. I min blogg får ni följa med mig på plåtningar, ger loppistips, shoppar klimatsmart, renoverar mitt torp på Österlen, resor privat och i jobbet till världens olika hörn. Jag driver Lovely Life tillsammans med Linda. Hör gärna av dig med samarbeten eller om du vill blogga på Lovely Life mia@lovelylife.se Instagram @miaanderberg

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny